Вакансія для кухаря гарячого цеху ресторану при готелі в Чехії
Робота для кухаря гарячого цеху ресторану при готелі в м. Тельч.
Обов’язки
Приготування гарячих страв за технологічними картами: гарячі закуски, супи, гарніри, соуси, бульйони. Розділка м’яса, птиці, риби, заготівля напівфабрикатів. Дотримання рецептур та технології приготування всіх видів гарячих страв.
Робота в дружній команді.
Умови
- заробітна плата від 850 €/місяць;
- офіційне працевлаштування;
- видача спецодягу;
- проживання забезпечує роботодавець.
Вимоги
Наявність медичної книжки.
Уміння працювати з професійним обладнанням. Вміння працювати в колективі. Здібності до навчання.
Підтримка порядку на робочому місці.

